Sex, unga och skolans roll. Sexualitet i media – stänga av eller sätta på?

För åttonde året i rad är vi på Pedagogiskt Centrum, GR Utbildning, glada över att tillsammans med Närhälsan Kunskapscentrum för sexuell hälsa (KSH) kunna bjuda in till heldagskonferensen Sex, unga och skolans roll!

Sex, unga och skolans roll. Sexualitet i media – stänga av eller sätta på?

Under fjolårets konferens lyssnade vi särskilt in vad personal ute i regionen vill ha mer kompetensutveckling inom och fick ett tydligt svar: media och internet. Skolan har som uppgift att vara en motvikt till de normer unga möter i samhället – men hur ser de ut och hur gör vi då? Därför har vi valt att belysa detta genom årets tema: Sexualitet i media – stänga av eller sätta på?

Onsdagen den 28 oktober äger konferensen rum på Burgården konferenscenter i Göteborg. Konferensen är kostnadsfri och målgruppen är personal inom skola och hälso- och sjukvård samt andra intresserade i Västra Götaland. Vi bjuder på tänkvärda seminarier, fika, lunch, utställning samt utrymme för att mingla med nya och gamla kollegor.

För närvarande är ca 350 personer anmälda, varav 280 är från skolan. Det betyder att anmälningslistan för skolpersonal är fulltecknad (reservlista finns). Men, det betyder också att det fortfarande finns platser kvar för personal inom hälso- och sjukvård, exempelvis ungdomsmottagningar!

Kontaktperson på GR
Thomas Lidén

SRHR.se - Sexuell hälsa i väst

Senast uppdaterad: 2015-09-04 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund