PlugInnovation genomför nya fallstudier

Vad fungerar i arbetet med att motverka studieavbrott och varför? Detta vill PlugInnovation ta reda på genom nya fallstudier i några av de 23 delprojekt som under hösten startas inom ramen för Plug In 2.0. Syftet är att få en djupare förståelse för de faktorer som visade sig framgångsrika under projektets första tre år.

PlugInnovation är en del av det nationella projektet Plug In 2.0 som arbetar med att motverka avbrott i gymnasieskolan. Webbplatsen pluginnovation.se utvecklas för att bli en nationell digital plattform där all relevant kunskap om hur avbrott i gymnasieskolan kan förhindras samlas.

Rapporter från de tio fallstudier som gjordes under projektets första omgång
finns att ta del av på PlugInnovations webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontaktperson på GR: Lisa Sipari

Senast uppdaterad: 2015-10-09 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund