Måndagen den 7 september är det dags igen!

I samarbete med UR och Universeum arrangerar GR Utbildning Läromedel för fjärde året i rad en NO-kväll med inspiration, tips, seminarier, mingel och lättare tilltugg.

Andrea Kodzoman
 Jacob Möllstam
Carolina Dahlberg

Andrea Kodzoman, kommunikationsexpert med lång erfarenhet av friskvård, pratar om stress och hur vi kan förhålla oss till den. Bland dem nio valbara seminarierna finns bland annat Jacob Möllstam, lärare på Jonsereds skola som visar och talar om digitala verktyg för att fånga elevers resonemang, för lärare åk F-3 och 4-6. Dessutom presenterar Carolina Dahlberg på GR Utbildning ett nytt spel, Future Happiness Challenge, om hållbara städer, baserat på en vetenskaplig rapport om livsstil och klimatomställningar.
För de äldre grundskoleeleverna.

Läs mer

Förskolekväll på Universeum tisdagen den 8 september

I ett samarbete mellan GR Läromedel, Universeum och UR möts förskollärare som får ta del av spännande aktiviteter. Universeum dukar upp ett smörgåsbord med tekniska laborationer som man kan göra i förskolan. UR:s mediepedagoger berättar och visar hur man kan arbeta med radio och tv-program.

Läs mer

Senast uppdaterad: 2016-01-21 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund