GÖTEBORGSREGIONENS KOMMUNALFÖRBUND

Gymnasievalet 2018 är igång

Efter en höst av vägledningssamtal, besök på Gymnasiedagarna och Future Skills på Svenska mässan och öppna hus på de olika gymnasieskolorna är det nu dags för eleverna att göra sina gymnasieval.

Den 11 december öppnade elevinloggningen och gymnasievalet på ansökningswebben www.indra2.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Alla elever i år 9 som är folkbokförda i Göteborgsregionen får inloggningsuppgifter till webbplatsen för gymnasievalet hemskickat per post lagom till att ansökningsperioden startar.

Där kan de se alla utbildningar som Göteborgsregionen erbjuder och själva lägga till dem i sitt gymnasieval. De ser sina betyg och sin behörighet till de olika programmen och det är även via webben som de så småningom kan se sitt antagningsresultat.

Gymnasievalet är öppet fram till den 2 februari kl. 16.00.
Eventuella nödvändiga ändringar görs därefter med hjälp av elevens studie- och yrkesvägledare.

Antagningsårets viktiga händelser och datum finns på tidslinjen på antagningssystemets startsida.

Senast uppdaterad: 2017-12-12 

Kommunal samverkan — regional styrka

GR är en samarbetsorganisation för 13 kommuner i Västsverige - tillsammans har dessa kommuner över en miljon invånare.
GRs uppgift är att verka för samarbete över kommungränserna och vara ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte inom regionen.
Verksamheten inom GR ska vara till kommunal nytta, samtidigt som den ska stärka regionen nationellt och internationellt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund