Etik, nätverk och strategi- att tillsammans vägleda i ett samhälle med nya krav och utmaningar

Aldrig tidigare har studie- och yrkesvägledning varit så omtalat och engagerat så många. Därtill har utmaningarna med arbetet knappast minskat. Inom ramen för projektet Visa Väst bjuds samtliga studie- och yrkesvägledare i Västra Götaland in till en konferens kring de frågor och utmaningar som studie- och yrkesvägledare stöter på i sin vardag.

Medverkar gör Troed Troedsson, framtidsanalytiker och författare som diskuterar vägledarens nya roll år 2020. Zinat Pirzadeh, studie- och yrkesvägledare, ståuppkomiker, författare och föreläsare lyfter vägledarens strategier i ett pluralistiskt samhälle och Anders Lovén, fil. lic. i pedagogik, Malmö Högskola pratar om vägledning i förändring.

Målgruppen för konferensen är studie- och yrkesvägledare, skolledare samt andra som arbetar med studie- och yrkesvägledning i Västra Götaland.

Kontaktperson på GR:
Sofia Reimer

Senast uppdaterad: 2015-08-28 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund