GÖTEBORGSREGIONENS KOMMUNALFÖRBUND

Du är här:


Gymnasievalet

Du får söka till gymnasieskolan till och med det år du fyller 19 under förutsättning att du inte redan har avslutat ett gymnasieprogram. Det finns 18 nationella program med olika inriktningar, varav 6 är högskoleförberedande och 12 är yrkesprogram.


Gör ditt gymnasieval på webben – indra2.se

Alla elever i årskurs 9 som är folkbokförda i Göteborgsregionen (GR)* och går skola i någon av regionens kommuner får inloggningsuppgifter till ansökningswebben för att göra sitt gymnasieval.

När man registrerar sig på webben är det viktigt att ange en e-postadress. Detta för att vid behov kunna begära nytt lösenord men framförallt för att få viktig information från Gymnasieantagningen.

 

Viktiga datum
Viktiga datum under antagningsåret hittar du på ansökningswebbens startsida www.indra2.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Användbara länkar

 

Kontakt: Gymnasieantagningen

*De kommuner som ingår i Göteborgsregionen (GR) är Ale, Alingsås, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn, Öckerö

Kommunal samverkan — regional styrka

GR är en samarbetsorganisation för 13 kommuner i Västsverige - tillsammans har dessa kommuner över en miljon invånare.
GRs uppgift är att verka för samarbete över kommungränserna och vara ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte inom regionen.
Verksamheten inom GR ska vara till kommunal nytta, samtidigt som den ska stärka regionen nationellt och internationellt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund