GÖTEBORGSREGIONENS KOMMUNALFÖRBUND

Du är här:

Pedagogiskt Café           

Pedagogiskt Café erbjuder under våren 2017 föreläsningar och workshops om innovativa verktyg för lärande. Verktyg som introduceras används exempelvis för att arbeta mot mobbning, stödja värdegrundsarbetet samt kommunicera flerspråkigt. Deltagande är kostnadsfritt och äger rum i GR Utbildnings lokal 95:an på Anders Personsgatan 8länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster . Dessutom kopplas varje Pedagogiskt Café till en tematisk läromedelsutställning där man kan botanisera bland utbudet av läromedel. Information om vårens program och anmälan finns i kalendern nedan.

Hitta hit & kontakt

Besöksadress: Anders personsgatan 8länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Med buss och spårvagn: Buss 60, hållplats Vagnhallen Gårda och spårvagn 1, 3, 6 och 8, hållplats Svingeln. Promenadavstånd från hållplats är ca 300 m.

Med bil: Parkering finns i området, se parkeringskartalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lokal: 95:an

Kontakt:
E-post: Roberto.Camacho@grkom.se
Tel: 031 335 51 47


GR Läromedel erbjuder ett omfattande utbud av film, TV- och radioprogram för användning i skolan. Alla titlar har den institutionella visningsrätt som gäller för skolbruk.
Sök & Beställ Böcker


Kommunal samverkan — regional styrka

GR är en samarbetsorganisation för 13 kommuner i Västsverige - tillsammans har dessa kommuner över 980 000 invånare.
GRs uppgift är att verka för samarbete över kommungränserna och vara ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte inom regionen.
Verksamheten inom GR ska vara till kommunal nytta, samtidigt som den ska stärka regionen nationellt och internationellt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund